| 6.Hafta | |
|
+8derin SEVDA büşra laden eser Ayleen Armağankolik kardelen 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
kardelen Moderator
Mesaj Sayısı : 868 Reputation : 0 Points : -1 Kayıt tarihi : 17/03/07
| |
| |
Armağankolik Kulis Bekçisi
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 32 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 18/03/07
| |
| |
Ayleen Baş Cadı
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 44 Reputation : 0 Points : -4 Kayıt tarihi : 18/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 3:27 am | |
| Gece fena değildi.
Kimi zaman şaşırttı beni, kimi zamanda kal getirtti.
Zeynepten bekliyordum 'Ben Seni Sevdiğimi' şarkısını.
Aynı şekilde bugün gün içerisinde içimden geçmişti Selami Şahinin Özledim şarkısı. Orkun bence çok güzel seslendirdi.
Onun dışında benim aklıma takılan ama emin değilim.
Kanun virtüözü Son Ütücü'deki aynısı değilmiydi? Ben Müslüm Karaduman diye biliyordum, e bu adamın adıda Halil Karaduman, yoksa bu Müslümün babası filan mı valla benim kafam karıştı da bilemiyorum.
Ama onun dışında fena değildi, eşlik ettiğim şarkılarda oldu, uykumun geldiği ve uyuduğum şarkılarda.
Haftaya görüşmek dileğiyle (umarıım eski sitemizde yazarız! bu defa) | |
|
| |
eser Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 48 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 3:48 am | |
| Ben diger foruma alışmışmıydım ki acaba şimdi buradayız? Bu kadar hız beni aşıyor biraz. Ladenin çok selamı var. Onun program yorumları olmadan geçecek bir hafta düşünülemez zaten. Zeynebi ve Harunu çok beğendiğini bu hafta söylüyor. Herkesi çok öpüyor. Eski forumu oda çok özlüyor. Haftaya maalesef programı seyredemiycekmiş. Uçağa yetişmesi gerektiği için iletmemi istedi. Ben seyredip ona anlatırım.Yok bende seyredemezsem not alın siz yinede seyreden seyretmeyene anlatsın. Sevdanın notları gibi destan Ayşegülünkiler gibi içerikli olsun. Ben de hepinizi çok öpüyorum. forumumuz forumumuz eski forumumuz diyorum.Program yorumu yapmıyorum.the end diyorum. edittir: Allaam allam burda yaşımız yazıyo tabbak gibi. eski forum eski forum. | |
|
| |
laden Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 48 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 24/10/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 4:59 am | |
| selam millet Ben havalimanindayin ve saskin bir halde burda Wi-Fi disinda ( isime yaramaz cunku laptopum yok ) bir suru ( sayamadim ama 20 tane olur) internet icin station hazirlatmislar veaha sasirticisi foruma girebildim Ben bu gece bavul topladigim icin fazla dikkatli seyredemedim ama Eser kankamin ilettigi gibi Zeynep Ve Harundan cok zevk aldim ama cok stresli bir gun gecirdigim icin uzun havalar soylendiginde icime fenalik geldi belki savas icin herkes boyle huzunlu sarkilari tercih etmisti ama benim icin moral ozucuydu Unutmadan sanirim programin baslarindaydi ( hata ilk yarismaci adi unuttugum ayaginda pelatin olan) yine tartisma vardi Popstar'in kacinci serisi oldu hala boyle seylerin tartismasi bence hos degil artik Iyi biliyoruz ki yarismacilar Star adaylari yani sadece seslerin guzel olmasi ve dogru okumak yeterli degil Hala neyi anlamiyorlar!!! bide Bulent hanimin dedigi gibi tabi Armagan beyin ozgur iradesi ve kime kac puan istese verir kime ne ?! Armagan bey cok siktiniz her zaman ki gibi bu renklerde size cok yakisiyor Dubai da kuzenim laptop ve net baglantisi var size ugrarim tez zamanda kendi forumuza kavusma dilegiyle hoscakalin | |
|
| |
büşra Çatlak Ütücü
Mesaj Sayısı : 17 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 12:03 pm | |
| [b] Program güzel başladı...Güzel şarkılar seçilmişti....Zeynep yine çok şeker olmuştu..Şarkılarını da güzel söyledi ve 1. oldu... Gecenin sonunda ne olduqunu anlayamadım ama güzel programdı | |
|
| |
SEVDA Hiperaktif
Mesaj Sayısı : 28 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 17/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 1:00 pm | |
| | |
|
| |
derin Çömez
Mesaj Sayısı : 14 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 19/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 2:12 pm | |
| Yetiştim ve izledim:)genelinde verilen mesajlarla tam beklediğim gibi güzel bir program oldu Orhan Gencebay'ın şarkıları da başka güzeldi (ne güzel yazmış dedim)Zeynep'in birinciliği sevindiriciydi zaman zaman yanlış anlaşılmalar ya da anlaşılamamalara sinir oldum yani Armağan Bey'in söyledikleri çok netti neden tam anlaşılmıyor anlamıyorum:( bakış açısından diye düşünüyorum bazı performanslar çok da iyi değildi sanki sıkıcı lezzetsiz performanslar oldu ama genelince şarkılar şiirler çok hoştu anlamlıydı Halil Karaduman çok etkileyiciydi (Canan Anderson performansından etkilendiğim ve özendiğim gibi etkilendim) Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum herzaman olduğu gibi ve umarım esas sitemize geçebiliriz dediğiniz gibi | |
|
| |
aysegul_gift Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 34 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 17/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 2:31 pm | |
| | |
|
| |
ENDLESS GİFT Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 21 Reputation : 0 Points : -12 Kayıt tarihi : 18/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 2:33 pm | |
| Ben bu programda Armağan Bey'in çok yanlız kaldığını düşünüyorum ve anlaşılamadığını düşünüyorum. Bülent Hanım'ın dominant hallerinden gerçekten çok sıkıldım.Sanatçılığına diyecek sözüm yok.Üniversite hocası hallerini, dört saat pozunu seyretmekten program sonu, dayak yemişten beter oldum. Eşi Armağan Uzun'la olan evliliği, ilişkisi beni, Bülent Hanım'ın tuvalete çıkma sayısı ne kadar ilgilendiriyorsa, o kadar ilgilendiriyor. Birçok kişininde benden farklı düşünmediğini tahmin ediyorum.Bence bu programa 5. bir jüri üyesi lazım. Armağan Beyİn fonksiyonunda bir jüri üyesi. Benim aklıma gelen Hürriyet yazarı; Onur Baştürk veya onun gibi birisi.Yani müzikalite dışında yorum yapacak, sanata, sanat camiasına yakın birisi. ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' sloganını ben artık halktan duymak istemiyorum.TSK'nın ve siyasetçilerimizin, '' Artık askerlerimiz ölmeyecek, vatan bölünmeyecek'' düşüncesinin yaptırımını ve sonuçlarını görmek istiyorum. İslam'ın Sevim Emre hakkındaki iddasıda komikti.Fıkra gibi. Dört online bir gizli üye durumu. | |
|
| |
kardelen Moderator
Mesaj Sayısı : 868 Reputation : 0 Points : -1 Kayıt tarihi : 17/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 5:24 pm | |
| Bu haftanın izlenme oranları...
TELE – BAROMETRE Hedef Kitle : AB No Program Adı Ratıng (%) SHARE (%) 1 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,5 25,4 2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,8 24,5
TELE – BAROMETRE No Program Adı Ratıng (%) SHARE (%) 1 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,8 19,1 2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,2 17,5 3 HANZO (T.S) [NET] ATV 5,3 16,9 4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,2 14,8 5 STADYUM [NET] TRT1 5 13,5 6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,9 14 7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,7 18
Bugüne kadar totalde hiç bu kadar geride kalmamıştı. Yine dikkatimi çeken ana haber bültenlerinin ilk sıralarda yer alması. | |
|
| |
SEVDA Hiperaktif
Mesaj Sayısı : 28 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 17/03/07
| |
| |
ozlem61 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 40 Reputation : 0 Points : -10 Kayıt tarihi : 10/05/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 6:25 pm | |
| Ya programın sonunu izleyemeden uyuya kalmışım İslam elenmiş,tartışmalar yaşanmış,teyzem anlattı bugün bana ve Özlem benim için şunu yazarmısın dedi,aynen aktarıyorum"Özlem'i çok soğuk buluyorum,asker şarkısı söylerken sırıtması çok kötüydü!!Elenmesini iple çekiyorum"Bunlar teyzemin düşünceleriydi,gelelim benimkilere Bizim kız yaptı yine yapacağını,Armağan Bey'in belirttiği gibi Allah verince veriyo Ve 1.olmuş,tebrikler.. İslam'ın elenmesine çok üzülmedim,önceki haftadaki tutumundan soğumuştum kendisinden zaten.. Diğer yarışmacılardan Orkun'un farklı bi çekiciliği olduğunu düşünüyorum,sahne açısından.. Bülent Hanım'la Armağan Bey'in tartışmasına gelince,o jüride Bülent Hanım'a dur diyebilen yegane isim,size hayranlığım günden güne artıyor O lafları o anda fazla idrak edememiştir Bülent Hanım bence bugün dank ediyodur Armağan Bey bi müddet gözükmesin gözüne Ya da yandı diğer Armağan,zuhaha Orhan Gencebay'ın gülü çok güzeldi,hele o simli kravatla bir yakışmıştıkii Armağan BEy ve bayan jüri üyeleri şıktılar..Emeği geçen herkese Teşekkürler.. Buarada sürekli Bülent Hanım yüzünden bekletilmek kal getiriyo bana!!!Ama gül yüzünden dikene katlanmak zorundayız maalesef | |
|
| |
masal perisi Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 19/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Ptsi Ekim 29, 2007 11:48 pm | |
| Her zaman ki gibi güzel bir gece geçirdik.Tabi eleme anındaki tatsızlıklar olmasaydı daha da güzel olacaktı.Bu hafta nedendir bilmem yarışmacılar resmen döküldü.Jüriden ya 6 ya da 7 aldılar.Armağan Bey'de her zaman ki gibi çok şıktı. Vallahi bu forumda yorum bile yapmak gelmiyor içimden İnşallah haftaya forumumuzda yorum yaparız. | |
|
| |
derin Çömez
Mesaj Sayısı : 14 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 19/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Salı Ekim 30, 2007 9:51 pm | |
| - ozlem61 demiş ki:
- "Özlem'i çok soğuk buluyorum,asker şarkısı söylerken sırıtması çok kötüydü!!Elenmesini iple çekiyorum"Bunlar teyzemin düşünceleriydi
doğru aynen katılıyorum yazmayı unutmuşum bir de elemeye yorum yapamadım çünkü bende en sonu izleyemedim çok yorgundum | |
|
| |
ENDLESS GİFT Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 21 Reputation : 0 Points : -12 Kayıt tarihi : 18/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Çarş. Ekim 31, 2007 3:52 pm | |
| Bugün sabah büyük bir neşeyle uyandım. .Nedeen? Çünkü bugün bayram, yani Halloween, yani, ca-dılar-bay-ramı. .Neredeyse akşam olacak, ben hala, bayramını kutlayacak, ne bir Hıristiyan, ne bir cadı bulamadım. Aklıma 6. hafta da güzel gözlü meleğimi üzen, Bülent Hanım geldi. Ona buradan hayırlı Halloweenler diliyorum. Bugün kendisine çok dikkat etmesi lazım çok. Malum, diğer taraftan buraya ziyaretçi trafiği yoğun bugün. .Eminim; güzel Diva'ma büyücüleri, falcıları gerekli uyarıyı yapmışlardır, beraber strateji belirlemişlerdir. Keşke, bugün Popstar olsaydı da, o nu kabak şeklinde kostüm içinde görebilseydim, başka ne isterdim Allah'tan. | |
|
| |
Armağankolik Kulis Bekçisi
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 32 Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 18/03/07
| Konu: Geri: 6.Hafta Cuma Kas. 02, 2007 11:55 pm | |
| | |
|
| |
| 6.Hafta | |
|