Armağan Çağlayan Resmi ARŞİV Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Armağan Çağlayan Resmi ARŞİV Sitesi

www.armagan-caglayan.com

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

6.Hafta

+8
derin
SEVDA
büşra
laden
eser
Ayleen
Armağankolik
kardelen
12 posters
YazarMesaj
kardelen
Moderator
Moderator

6.Hafta Empty
MesajKonu: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimeCuma Ekim 26, 2007 5:59 pm

6.Hafta X10102007045343gy5

Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka
Pazar geceleri fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Selçuk Tekay ve orkestrasının muhteşem müzik şovu ile başlayacak olan gece, birbirinden yetenekli 10 yarışmacının seslendireceği eserlerle devam edecek.

Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek.

28 Ekim Pazar 20:00 / canlı
Armağankolik
Kulis Bekçisi
Kulis Bekçisi
Armağankolik

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePaz Ekim 28, 2007 10:01 pm

Program başındaki "İstiklal Marşı" seremonisini bayat bir "şov" olarak gördüğümü belirtmek isterim. Rolling Eyes
Ayleen
Baş Cadı
Baş Cadı

Kadın

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 3:27 am

Gece fena değildi.

Kimi zaman şaşırttı beni, kimi zamanda kal getirtti.

Zeynepten bekliyordum 'Ben Seni Sevdiğimi' şarkısını.

Aynı şekilde bugün gün içerisinde içimden geçmişti Selami Şahinin Özledim şarkısı. Orkun bence çok güzel seslendirdi.

Onun dışında benim aklıma takılan ama emin değilim.

Kanun virtüözü Son Ütücü'deki aynısı değilmiydi? Ben Müslüm Karaduman diye biliyordum, e bu adamın adıda Halil Karaduman, yoksa bu Müslümün babası filan mı valla benim kafam karıştı da bilemiyorum.

Ama onun dışında fena değildi, eşlik ettiğim şarkılarda oldu, uykumun geldiği ve uyuduğum şarkılarda.

Haftaya görüşmek dileğiyle (umarıım eski sitemizde yazarız! bu defa)
http://ayleen.nice-board.net/index.htm
eser
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 3:48 am

Ben diger foruma alışmışmıydım ki acaba şimdi buradayız?
Bu kadar hız beni aşıyor biraz.
Ladenin çok selamı var.
Onun program yorumları olmadan geçecek bir hafta düşünülemez zaten.
Zeynebi ve Harunu çok beğendiğini bu hafta söylüyor.
Herkesi çok öpüyor. Eski forumu oda çok özlüyor. Haftaya maalesef programı seyredemiycekmiş. Uçağa yetişmesi gerektiği için iletmemi istedi.
Ben seyredip ona anlatırım.Yok bende seyredemezsem not alın siz yinede seyreden seyretmeyene anlatsın. Sevdanın notları gibi destan Ayşegülünkiler gibi içerikli olsun.
Ben de hepinizi çok öpüyorum.
forumumuz forumumuz eski forumumuz diyorum.Program yorumu yapmıyorum.the end diyorum.
edittir: Allaam allam burda yaşımız yazıyo tabbak gibi. affraid eski forum eski forum. I love you
laden
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 4:59 am

selam millet jocolor
Ben havalimanindayin ve saskin bir halde Shocked burda Wi-Fi disinda ( isime yaramaz cunku laptopum yok drunken ) bir suru ( sayamadim ama 20 tane olur) internet icin station hazirlatmislar pirat veaha sasirticisi foruma girebildim lol!

Ben bu gece bavul topladigim icin fazla dikkatli seyredemedim ama Eser kankamin ilettigi gibi Zeynep Ve Harundan cok zevk aldim clown
ama cok stresli bir gun gecirdigim icin uzun havalar soylendiginde icime fenalik geldi pale belki savas icin herkes boyle huzunlu sarkilari tercih etmisti ama benim icin moral ozucuydu Sad

Unutmadan sanirim programin baslarindaydi ( hata ilk yarismaci adi unuttugum Embarassed ayaginda pelatin olan) yine tartisma vardi Mad
Popstar'in kacinci serisi oldu hala boyle seylerin tartismasi bence hos degil artik silent
Iyi biliyoruz ki yarismacilar Star adaylari yani sadece seslerin guzel olmasi ve dogru okumak yeterli degil What a Face Hala neyi anlamiyorlar!!! bide Bulent hanimin dedigi gibi tabi Armagan beyin ozgur iradesi ve kime kac puan istese verir kime ne ?! afro

Armagan bey cok siktiniz king her zaman ki gibi Very Happy bu renklerde size cok yakisiyor Very Happy

Dubai da kuzenim laptop ve net baglantisi var size ugrarim geek
tez zamanda kendi forumuza kavusma dilegiyle queen
hoscakalin sunny
büşra
Çatlak Ütücü
Çatlak Ütücü
büşra

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 12:03 pm

[b]Program güzel başladı...Güzel şarkılar seçilmişti....Zeynep yine çok şeker olmuştu..Şarkılarını da güzel söyledi ve 1. oldu... Gecenin sonunda ne olduqunu anlayamadım ama güzel programdı cheers
SEVDA
Hiperaktif
Hiperaktif

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 1:00 pm

Programın başında verilen mesajlar çok güzeldi..Marşlara ev halkı olarak hep bir ağızdaneşlik ettik..Yarışmacıların kostümü çok güzel olmuştu.Kırmızıyla beyazın o eşsiz uyumu,naif ve derin anlamını bizlere bir kez daha hatırlattı..Hazan kulaklarımızın pasını attı...

Ve kıdemli jürimiz yerini aldı..Şıklı ve sempatik-asaletiyle (psikolojik kına gibi oldu bu ) bizi mestt etti Bileziğin deliği muhabbeti ilk dakika golü oldu..

Yiğit Hamza ile bir kez daha kaydık..O ne şeker şeydi öyle ASma keşke şekerliği kadar İstiklal Marşı mızı da iyi okuyabilseydi..Ondan daha iyi olan ne cevherler var..olmadı yani.. Suspect

Gökhan oldukça iyi söyledi..Özellikle ilk söylediği şarkı çok anlamlıydı.2. şarkıyı çok ağırdan aldı..Şarkının makamı falan kaydı..kısacsı baydı! Sleep bounce

Bu arada Bülent Hanım sanki Armağan Bey'i çok dinliyorda karşıındakinden onu dinlemesini istiyor Evil or Very Mad

Birol'un 1.şarkısı çok uzundu.Birol da 2. şarkısını çok ağırdan aldı.Yine de fena sayılmazdı..112 Gülmek acil, zeynep gerek seçtiği şarkılarla gerek hareketleriyle işte budur dedirtti..Bravo! Özellikle 2.şarkıda beni mest etti!! Ben senu sevduğumuu...!!!

ve Orhan Baba...Ne de güzel yazmış şarkıını-şiirini..

Ahmet'in yere çöküşü uzun havayı okuyuşu gayet doğaldı..2 şarkıyı da gözleri kapalı okduu o ayrı pirat
Umut'un 1. okuduğu şarkıyı keşke Özlem söyleseydi diye düşündüm bir an..daha güzel olabilirdi..

Özlem -Orhan ÇAĞLAYAN-ın bestesini şarkıcı HATİCE havasında oldukça güzel okudu.. gözümden yaş gelmeine sebep oldu.Akşam oldu hüzünlendim ben yine adlı muhterem parçayı bazı hatalar dışında genel olarak iyi seslendirdi diye düşünüyorum ben..

Ersin bana hiç keyif vermedi..İslam benim o çok sevdiğim şarkıyı öyle içten söyledi ki 2. kez gözyaşı döktüm. İlam'ın okuyuşu içimi titretiyor..2. şarkısıda çok güzeldi..Keşke gitmeseydi ama... Neutral

Orkun çok harikaydı..Hep diyorum şu heyecanını bir yenebilse..!
Harun özellikle 2.şarkıda olmakla beraber gerçekten iyi okudu.. rendeer

Halil Karaduman'a kendimizi kaptırmış reklam girdiler..Hiç hoş değildi.. Ama telafiiharika oldu..Rüyalarda buluşuruz.... I love you

Yalnız birşeye gülmekten kırılmaktan kendimi alamadım Oda şudur iki nokta ütüste biri altta diğeri üstte Bülent Hanım Halil Karaduman la yanyana geldiğinde ortaya sanki fantastik yada biir bilim kurgu filmi karesi oluştu Malumunuz veçile Halil Bey,Bülent Hanım'ın yanında küçücük kaldı lol!

işte..böyle..
Ve bir güzel ARMAĞANlı pazar günü daha;
Zeynep'in birinciliği,Armağan Bey'in tam 12den yerinde tahminleri,İslam'ın sorunundan doğan tatsızlıkla kafamızda sorular bırkıp elenmesiyle bitti.Keşke böyle bir tatılık yaşanmasaydı..Ama umarım yayın sonrası halledilmiştir İçim acıyarak söylüyorum ama popstarda bişeylerin döndüğü hisine kapıldım.Umarım ynılıyorumdur..Çünkü bu çok çirkin birşey farkındayım.. scratch

Ne mutlu ki o kadar kargaşanın arasında bana göre bir güneş gibi ışık saçan Armağan Çağlayan'ı seyrettik ya...Darıı önümüzdeki haftanın başına!!diyorum ve yorumumu bitiriyorum..
derin
Çömez
Çömez

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 2:12 pm

Yetiştim ve izledim:)genelinde verilen mesajlarla tam beklediğim gibi güzel bir program oldu Orhan Gencebay'ın şarkıları da başka güzeldi (ne güzel yazmış dedim)Zeynep'in birinciliği sevindiriciydi zaman zaman yanlış anlaşılmalar ya da anlaşılamamalara sinir oldum yani Armağan Bey'in söyledikleri çok netti neden tam anlaşılmıyor anlamıyorum:( bakış açısından diye düşünüyorum bazı performanslar çok da iyi değildi sanki sıkıcı lezzetsiz performanslar oldu ama genelince şarkılar şiirler çok hoştu anlamlıydı
Halil Karaduman çok etkileyiciydi (Canan Anderson performansından etkilendiğim ve özendiğim gibi etkilendim)
Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum herzaman olduğu gibi ve umarım esas sitemize geçebiliriz dediğiniz gibi
aysegul_gift
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 2:31 pm

eser demiş ki:
Ben seyredip ona anlatırım.Yok bende seyredemezsem not alın siz yinede seyreden seyretmeyene anlatsın. Sevdanın notları gibi destan Ayşegülünkiler gibi içerikli olsun.
Ne demek Eser Ablacım, ne demek. Very Happy Very Happy
Başım gözüm üstüne Very Happy
ENDLESS GİFT
Yeni Üye
Yeni Üye

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 2:33 pm

Ben bu programda Armağan Bey'in çok yanlız kaldığını düşünüyorum ve anlaşılamadığını düşünüyorum. Mad Mad Bülent Hanım'ın dominant hallerinden gerçekten çok sıkıldım.Sanatçılığına diyecek sözüm yok.Üniversite hocası hallerini, dört saat pozunu seyretmekten program sonu, dayak yemişten beter oldum.

Eşi Armağan Uzun'la olan evliliği, ilişkisi beni, Bülent Hanım'ın tuvalete çıkma sayısı ne kadar ilgilendiriyorsa, o kadar ilgilendiriyor. Birçok kişininde benden farklı düşünmediğini tahmin ediyorum.Bence bu programa 5. bir jüri üyesi lazım. Armağan Beyİn fonksiyonunda bir jüri üyesi. Benim aklıma gelen Hürriyet yazarı; Onur Baştürk veya onun gibi birisi.Yani müzikalite dışında yorum yapacak, sanata, sanat camiasına yakın birisi.
''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' sloganını ben artık halktan duymak istemiyorum.TSK'nın ve siyasetçilerimizin, '' Artık askerlerimiz ölmeyecek, vatan bölünmeyecek'' düşüncesinin yaptırımını ve sonuçlarını görmek istiyorum.
İslam'ın Sevim Emre hakkındaki iddasıda komikti.Fıkra gibi. Dört online bir gizli üye durumu.
kardelen
Moderator
Moderator

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 5:24 pm

Bu haftanın izlenme oranları...

TELE – BAROMETRE
Hedef Kitle : AB

No Program Adı Ratıng (%) SHARE (%)

1 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,5 25,4
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,8 24,5

TELE – BAROMETRE
No Program Adı Ratıng (%) SHARE (%)
1 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,8 19,1
2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,2 17,5
3 HANZO (T.S) [NET] ATV 5,3 16,9
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,2 14,8
5 STADYUM [NET] TRT1 5 13,5
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,9 14
7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,7 18

Bugüne kadar totalde hiç bu kadar geride kalmamıştı. Yine dikkatimi çeken ana haber bültenlerinin ilk sıralarda yer alması.
SEVDA
Hiperaktif
Hiperaktif

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 6:03 pm

valla herşey bir yana da ana haber bültenlerinin başı çekmesi beni sevindiriyor..eğer benim ahip olduğum düşünceyle bakarsak sonuçlar fena değil Like a Star @ heaven Teşekkürler Selin Abla!
ozlem61
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 6:25 pm

Ya programın sonunu izleyemeden uyuya kalmışım Sad İslam elenmiş,tartışmalar yaşanmış,teyzem anlattı bugün bana ve Özlem benim için şunu yazarmısın dedi,aynen aktarıyorum"Özlem'i çok soğuk buluyorum,asker şarkısı söylerken sırıtması çok kötüydü!!Elenmesini iple çekiyorum"Bunlar teyzemin düşünceleriydi,gelelim benimkilere clown Bizim kız yaptı yine yapacağını,Armağan Bey'in belirttiği gibi Allah verince veriyo clown Ve 1.olmuş,tebrikler..
İslam'ın elenmesine çok üzülmedim,önceki haftadaki tutumundan soğumuştum kendisinden zaten..
Diğer yarışmacılardan Orkun'un farklı bi çekiciliği olduğunu düşünüyorum,sahne açısından..
Bülent Hanım'la Armağan Bey'in tartışmasına gelince,o jüride Bülent Hanım'a dur diyebilen yegane isim,size hayranlığım günden güne artıyor clown O lafları o anda fazla idrak edememiştir Bülent Hanım bence bugün dank ediyodur Very Happy Armağan Bey bi müddet gözükmesin gözüne Very Happy Very Happy Ya da yandı diğer Armağan,zuhaha Very Happy Very Happy clown
Orhan Gencebay'ın gülü çok güzeldi,hele o simli kravatla bir yakışmıştıkii Razz Very Happy Armağan BEy ve bayan jüri üyeleri şıktılar..Emeği geçen herkese Teşekkürler..
Buarada sürekli Bülent Hanım yüzünden bekletilmek kal getiriyo bana!!!Ama gül yüzünden dikene katlanmak zorundayız maalesef clown Very Happy
masal perisi
Yeni Üye
Yeni Üye

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 11:48 pm

Her zaman ki gibi güzel bir gece geçirdik.Tabi eleme anındaki tatsızlıklar olmasaydı daha da güzel olacaktı.Bu hafta nedendir bilmem yarışmacılar resmen döküldü.Jüriden ya 6 ya da 7 aldılar.Armağan Bey'de her zaman ki gibi çok şıktı.
Vallahi bu forumda yorum bile yapmak gelmiyor içimden İnşallah haftaya forumumuzda yorum yaparız.
derin
Çömez
Çömez

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimeSalı Ekim 30, 2007 9:51 pm

ozlem61 demiş ki:
"Özlem'i çok soğuk buluyorum,asker şarkısı söylerken sırıtması çok kötüydü!!Elenmesini iple çekiyorum"Bunlar teyzemin düşünceleriydi
doğru aynen katılıyorum yazmayı unutmuşum bir de elemeye yorum yapamadım çünkü bende en sonu izleyemedim çok yorgundum Rolling Eyes
ENDLESS GİFT
Yeni Üye
Yeni Üye

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimeÇarş. Ekim 31, 2007 3:52 pm

Bugün sabah büyük bir neşeyle uyandım.6.Hafta Excited.Nedeen? Çünkü bugün bayram, yani Halloween, yani, ca-dılar-bay-ramı.6.Hafta 228.Neredeyse akşam olacak, ben hala, bayramını kutlayacak, ne bir Hıristiyan, ne bir cadı bulamadım. Aklıma 6. hafta da güzel gözlü meleğimi üzen, Bülent Hanım geldi. Ona buradan hayırlı Halloweenler diliyorum. Bugün kendisine çok dikkat etmesi lazım çok. Malum, diğer taraftan buraya ziyaretçi trafiği yoğun bugün.6.Hafta 2232.Eminim; güzel Diva'ma büyücüleri, falcıları gerekli uyarıyı yapmışlardır, beraber strateji belirlemişlerdir.6.Hafta Witchcrystalball
Keşke, bugün Popstar olsaydı da, o nu kabak şeklinde kostüm içinde görebilseydim, başka ne isterdim Allah'tan.
Armağankolik
Kulis Bekçisi
Kulis Bekçisi
Armağankolik

6.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 6.Hafta   6.Hafta Icon_minitimeCuma Kas. 02, 2007 11:55 pm

Bu sezon ilk kez sonuna kadar izleyebildim programımızı ancak İslam yaptı yapacağını. Shocked Keşke yapmasaydı ne gerek vardı ki!! Rolling Eyes Doğrudur ya da yanlıştır bilemem ancak suçlayış biçimi bir çocuğunkinden farksızde ve "olmadı"!

Armağan Bey'e baktım da... Yahu ne giyse yakışıyor ben böyle şey görmedim!! Very Happy İnsan gittikçe çevresindekilere daha dikkatli bakmaya başlıyor ve ister istemez Armağan Bey'in farkını anlıyor!! Her zamanki gibi yine müthişti kendisi!! Very Happy

Çok yorum yok benden, işte bu kadar.

6.Hafta
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 7.Hafta
» 8.Hafta
» 9.Hafta
» 10.Hafta
» 11.Hafta