Armağan Çağlayan Resmi ARŞİV Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Armağan Çağlayan Resmi ARŞİV Sitesi

www.armagan-caglayan.com

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

12.Hafta

YazarMesaj
kardelen
Moderator
Moderator

12.Hafta Empty
MesajKonu: 12.Hafta   12.Hafta Icon_minitimeC.tesi Ara. 08, 2007 9:33 am

12.Hafta 11psxc5

Arabeskin Kralı Orhan Gencebay, Türk televizyonlarının en sivri dillisi Armağan Çağlayan, fantazi müziğin büyük ismi Ebru Gündeş ve Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'dan oluşan dev jüri kadrosu, Osmantan Erkır ve Ayşe Egesoy’un sunumuyla Popstar Alaturka Pazar gecelerine damgasını vurmaya devam ediyor.

Popstar Alaturka’nın son dörte kalan yarışmacıları 107 Gökhan, 109 Harun, 112 Zeynep ve 113 Umut bu hafta üç eser seslendirecek. Şarkılardan biri Türkçe tango olacak. Aynı zamanda ünlü besteci Suat Sayın’ın anılacağı programda yarışmacılar İntizar, Artık Sevmeyeceğim, Yalan Gözlerin gibi, bestekarın eserlerini seslendirecekler.
Popstar Alaturka’nın sahnesinde bu hafta Gündem Yaylı grubu 23 kişiden oluşan kadrosuyla muhteşem bir şov gerçekleştirecek. Gecede ayrıca Armağan Uzun şarkılar seslendirecek.

Sınırsız eğlence ve gerçek müziğin tek adresi Popstar Alaturka'da sıra final anına gelindiğinde yine nefesler tutulacak ve bu muhteşem yarışa ve büyük ödüle hangi ismin veda edeceği belirlenecek.

9 Aralık Pazar 20:00 / canlı
kardelen
Moderator
Moderator

12.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 12.Hafta   12.Hafta Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:02 pm

aysegul_gift demiş ki:
…………………………POPSTAR ALATURKA 12. HAFTA………………………………

Şaka değil gerçek ; Osmantan yine yeni bir takımla karşımızda.. Smile Smile Arkasında kalabalık Gündem Yaylı Grubu ile…
Jüri yerini çoktan almış bile… Armağan Bey ; beyaz şık gömleği, siyah pantolonu ve beyaz ayakkabısı ile.

Geçen haftanın özeti, Gündem Yaylı Grubu’nun sahnesinden, Ayşe Egesoy’un sunumundan sonra program başladı…
İlk performanslar tango şarkıları idi ve performanslara dansılar eşlik etti…

İlk yarışmacı ;
107 GÖKHAN=> Mazi Kalbimde Bir Yaradır /// İntizar /// Agora Meyhanesi
İlk performans =>
Armağan Bey baştan başladı sorgulamaya ; ‘’Niye tango söyleniyor bu hafta?’’ bunun cevabı alındıktan sonra ‘’Ne zaman belli oldu tango söyleyeceğiniz?’’ sorusuna verilen Salı günü cevabına karsılık Armağan Bey sarkıyı ezberleyememesını eleştirdi. ‘’Ezberleyememişsin, baktığını okuyamadın, yeni bir şey yapmıyorsun, niye çıktın sahneye?’’ , ‘’Ezberleyememişsin , ezberleyemediğin gibi baktığını da okuyamıyorsun.’’ dedi. Bülent Hanım Armağan Beye katıldığını belli ettikten sonra Armağan Bey devam etti ‘’Hafızanız zayıf mıdır?’’ diye …
Orhan Bey yine farklı düşündüğünü ifade etti..
YEHUUUU !!!!!! Armağan Bey Çince şarkı söyleyecek, tabi ciddiye alır ve havada kalmazsa…Smile Smile Gökhan’ın şarkısını ezberleyememesi üzerine Armağan Bey ‘’Ben Fransızca bilmem, ama bana deseniz ki haftaya çık burada Fransızca şarkı söyle, çıkar söylerim. Söyleyemezsem bana burada yuuh deyin.’’ dedi. Osmantan da bunun üzerine ‘’O zaman haftaya Armağan bize Çince bir şarkı söyleyecek ’’ deyince Armağan Bey ‘’Söylerim, bu iş azim işi…’’ söyleminde bulundu.
İlk defa Ebru Hanımın düşünceleri Armağan Bey’ın düşüncelerine bu kadar ters, Bülent Hanım ile bu kadar eşti…
Sonuçta; Armağan Bey 6 puanını verdı tüm baskılara ve Bülent Hanım’ın el darbelerine rağmen…Smile Smile

İkinci performans => Armağan Bey ‘’Tangodan daha iyi. Bu iki şarkı da daha iyi tangodan.’’
Araya mantı , Boşnak muhabbeti girdi, Armağan Bey’in ‘’Gökhan ayağından dolayı geldiğinden beri göbek yaptı,yedi oturdu.’’yorumu üzerine.. Smile Smile Tekrar asıl konuya dönüldü, performansın güzelliğinden ve beğenildiğinden bahsedıldı vve 10 puanlarla uğurlandı Gökhan…

İkinci yarışmacı ;
112 ZEYNEP => Yalancı Bahar /// Artık Sevmeyeceğim /// Zahidem -- Diyardan Diyara
[b]İlk performans =>
Armağan Bey ‘’Repertuara kım karar veriyor.’’diye başladı. Gökhan’ın şarkısının zor, Zeynep’in ise kolay olduğundan böylece ortada bır eşitsizlik olduğundan bahsetti… Repertuarın secımını yarısmacıların kendısının belirlemedığı anlaşıldıktan sonra bu sarkının tango sarkısı olup olmadığı tartışıldı ayrıca.
Zeynep kontör karşılığı selamlardan sonra uğurlandı…. Smile Smile

İkinci performans => Armağan Bey ‘’Şarkılardaki duygulardan etkilendim, ben çok beğendim.’’dedi. Bülent Hanım da katıldı bu görüşe…
Bu sırada Zeynep 21 yasında olduğunu söyledi… Bir an şaşırdım açıkcası..
Bu sırada sahneye biri çıktı ansızın, kimdir bilinmez ama meraklandım….

Üçüncü yarışmacı ;
113 UMUT => Papatya Gibisin /// Yalan Gözlerin /// Evlerinin Önü Boyalı Direk
İlk performans =>
Armağan Bey ‘’Olmadı, niye olmadığını sende bılıyorsun , tango tutku, aşk işidir, elinizin ucuyla şarkı söylüyorsunuz.’’ifadesi ile hoşnut olmadığını dile getirdi. Bülent Hanım da hemfikirdi.
İkici performans => Umut ‘un ikinci performansı birinciye nazaran beğenildi. Bu sırada Bülent Hanım’ın verdiği kanser-kemoterapi örneği iç karartıcı oldu sanki biraz…
Sahneden pek bir umutlu ayrılmadı Umut….

Bu sırada yayın esnasında sahneye ansızın çıkan ve kim olduğuna dair merak uyandıran kişi ; Mustafa çıktı sahneye…
Kader’e sitem etmeye, af dilemeye, evlenme teklifi etmeye ve sevdiğini söylemeye gelmiş. Bi an bekledim biri çıkacak da şaka diyecek diye…Sonuçta ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz… Smile Smile

Dördüncü yarışmacı ;
109 HARUN => [b]Sevdim Bir Genç Kadını /// Ölmeyen Şarkı /// Bir Gülü Sevdim
[b]İlk performans =>
Armağan Bey ‘’Yarışmanın başından beri Harun’dan izlediğim en kötü performans.’’dedi.
Bülent Hanım da notaları doğru basmadığını ifade etti.

Ve karşımızda A. UZUN…. Bu sırada Uzun’un sahnesinden önce, Uuzn merdivenlerden inerken Bülent Hanım okudu-üfledi sevgili eşini.
Bülent Hanım’ın UZUN sahnede iken emirlerde bulunması, yapacaklarını göstermesi, bir annenin çocuğuna davranır gıbı davranması garipti doğrusu.. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
İlginç anlar….. UZUN’un sahnesinden sonra elinde şık bir kutu eşliğinde Uzuna doğru yaklaştı Bülent Hanım ve tahminimce pırlanta taşlardan oluşan nazar boncuğunu taktı sevgili eşine, bir tek MAŞALLAHı eksikti sünnet çocuklarından…Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Biz ayrılamayız şarkısında düet yaptı Bülent- Uzun ikilisi…
Sırada roman havası….. Armağan Bey de çıktı sahneye fakat fazla durmadı ve oynamadı keşke bıraz daha zun zaman kalsaydı…

İkinci performans => Birinci şarkıdan daha çok beğenildi ikinci parçası . Armağan Bey ‘’İyi şarkı söylüyorsun doğru ama sahne için bir arpa boyu değil, bir toplu iğne başı kadar yol alamadın, kazık gibi duruyorsun. ’’yorumunda bulundu,Ebru Hanım da bu yoruma katıldı…

Nihayet Nihat Beyan görüldü… Gönlümün Sultanı eşliğinde gelip Gitme eşliğinde uğurlandı….

Ve işte final ; benim için biraz üzücü…

1. Gökhan
2. Harun
3. Umut
4. yani veda eden Zeynep….

Herkese iyi geceler………….
kardelen
Moderator
Moderator

12.Hafta Empty
MesajKonu: Geri: 12.Hafta   12.Hafta Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:04 pm

Bu haftanın izlenme oranları...